8 Temmuz 2012 Pazar

S4 League Chaser Mod Hakkında Herşey!


 
S4'ün Chaser Mode özelliğiyle, hepsini birden yenebilirsin. Sen 11 oyuncuya karşı. Bir Guardian sana ek güç verecek. Skeleton warrior ruhu yardım edecek ve gücüne güç katacak. Chaser Mode rehberimiz başlıyor.
Oynamak için, Create a Room dedikten sonra, Chaser Mode'u seçmen yeterli olacak. Chaser Mode için tasarlanmış 2 haritadan birinde, en fazla 12 oyuncu oynayabilir. Tur zamanını, 10 ya da 20 dakika olarak ayarlayabilirsin. Haritaların adı da Temple-O ve Connest 2.
Chaser Mode maçı başlarken, bir oyuncu Chaser seçilir. Görev, süre bitmeden diğer oyuncuları yenmektir. Rakipler arasında, bonus puan veren özel oyuncular olacaktır. Vurulunca, iki kat puan verirler.
Normal oyuncuların görevi çok basit: hayatta kalmak. Chaser'e saldırabilirsin, ama riskli olur! Diğer oyuncularla birleşip saldırmayı deneyebilirsin. Chaser sana yaklaştığında, özel bir ses tonu duyacaksın. Maçı, Chaser'e yakalanmadan bitirmeyi başarırsan, bonus puan kazanacaksın.
Chaser Mode maçları, belirtilen süre boynca oynanır. Chaser her oyuncuyu yenerse, maçı kazanmış olur. Chaser'ı yenen bir oyuncu olursa, hayatta kaldığı için kazanır. Anlaşıldı mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder